Sint Spektakel
Image default
Eten en drinken

Kleine Rookpluimpjes in de tuin

Het wordt weer mooi weer en dat betekent dus terrasjes, zonnige tuintjes maar ook BBQ in Hengelo! Lekker barbecuen in eigen tuin, wat is er fijner dan dat? U bent licht verbrand door de zon, de kinderen rennen door de sproeier geïnstalleerd op het grasveld van uw tuin, uw vrouw zit lekker aan de witte wijn en u grill het heerlijkste vlees terwijl de hitte van de bbq u op de huid straalt. De heerlijke geur van BBQ Hengelo verspreidt zich tussen de rijtjeshuizen en de bijbehorende tuinen en er gaat maar een ding door uw hoofd: Vlees. 

Diverse pakketten

Bij ons bestelt u makkelijk een volledig BBQ Hengelo pakket met het lekkerste vlees en gerechten. Alles van braadworstjes tot grill worstjes tot sappige steaks of lekkere gemarineerde kippenvleugels en uiteraard mogen de sate stokjes en de speklapjes niet missen. Bij ons heeft u keuze uit diverse pakketten die makkelijk aangepast kunnen worden naar uw voorkeur, u kunt kiezen uit verscheidene pakketten op verscheidene prijsniveaus of voorkeuren. Heeft u een voorkeur voor bijvoorbeeld rundvlees of wellicht bent u een liefhebber van kip? Dan kiest u het daar bij behorende pakket uit ons BBQ assortiment Hengelo. 

Bijgerechten

Bij onze BBQ Hengelo pakketten horen natuurlijk ook de bijgerechten. Heeft u behoefte aan een frisse salade naast al dat vlees, bijvoorbeeld de vertrouwde huzarensalade dan bent u ook hier aan het goede adres voor uw BBQ in Hengelo. Wij bieden de lekkerste en uitgebreidste selectie van bijgerechten aan om uw BBQ tot een gegarandeerd smakelijk succes te laten verlopen. Al onze gerechten zijn huisgemaakt en bijgeschaafd tot kleine culinaire perfecties. Bij uw bbq kan een assortiment van bijgerechten niet missen want zegt u nou zelf, even wat variatie tussen de schotels vlees is natuurlijk niet verkeerd en uw gasten zullen er ongetwijfeld uitgebreid van genieten.