Society / Holidays

Nieuwe ideeën voor een tapleuning?

Sint-spektakel
Posted by

Je bent helemaal klaar met het niks doen. De laatste vier weken ben je niet verder gekomen dan de bank en de tv. De coronacrisis maakt je gek en je wilt eindelijk weer eens productief zijn. Daar kunnen wij je gelukkig bij helpen. Er is vast wel een plek in je huis die wat onderhoud kan gebruiken. Vaak is de trap daar een van. Trappen worden over het algemeen weinig gerenoveerd en niet veel naar omgekeken omdat het een plek is waar je tocht niet je tijd besteed. Toch raden wij je aan om het trappenhuis is even flink op te knappen. Hoe? Je hoeft niet direct te beginnen met een compleet nieuwe trap te kopen. Wij raden je aan om te beginnen met een nieuwe trapleuning. Een nieuwe trapleuning kan de looks van de trappen compleet veranderen. In deze blog gaan we je enkele voorbeelden geven van trapleuningen die je trappenhuis een stuk mooier maken.

Klassieke trapleuning

Een klassieke trapleuning is een trapleuning die niet in ieder huis past. Het zijn vaak de trapleuningen die je voorziet komen in luxe huizen zoals een grachtenpand of een herenhuis. In deze duren huizen vindt je vaak karakteristieken trapleuningen terug, die een klassieke uitstraling hebben. Een klassieke trap vergt veel onderhoud. Zo moet er jaarlijks wel eens de trap geverfd worden en olie gebruikt worden.

Trapleuning staaldraden

Een trapleuning van staaldraden doet ons denken aan een hele luxe uitstraling. Het is een trapleuning die vast gemonteerd wordt aan de trap en aan het plafond. Dit is niet een trapleuning die in ieder huis past, maar alleen in huizen waar trappen in een open ruimte gebruikt zijn.

Trapleuning stijgerbuizen

Een trapleuning van stijgerbuizen kan je bijna kosteloos doen. De trapleuning is zelf te maken en kost niet veel geld. Als je dus laag in budget zit is dit de ideale oplossing. Het geeft een stoer effect en een industrieel tintje. Het is goed te combineren met een balustrade.

https://www.lamiwood.nl/

Related Post