Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Wandelen Costa Blanca voor een actieve strandvakantie

 Wil je wandelen Costa Blanca tijdens je vakantie? Dan zijn daar diverse mogelijkheden voor. Een vakantie aan de Costa Blanca betekent niet per definitie een paar weken lui aan het strand liggen want je kunt er ook actief bezig zijn.

Kies een wandeltocht die geschikt is

Als je kiest voor een wat actievere vakantie kun je prima wandelen aan de Spaanse kusten. Op die manier kun je ook genieten van zon, zee en strand en het mooie uitzicht dat het land en water je biedt. Er zijn tal van wandelingen uitgezet in de kustgebieden. De routes zijn van verschillende lengtes en niveaus en het is verstandig er eentje te kiezen die je aanspreekt maar die je ook aankunt als wandelaar. Houd daarnaast rekening met de rest van het gezelschap als je gaat wandelen want niet iedereen is even fit en sommige routes vereisen toch echt wel een goede conditie van de wandelaar.

Kies zelf een route en verblijf

Je kunt er ook voor kiezen zelf een leuke route uit te zetten. Op die manier kun je ook rekening houden met wat je leuk vindt en wat je als wandelaar allemaal kunt. Naast het uitzetten van de route is het slim een goed verblijf in de buurt te boeken. Zo kun je iedere dag van daaruit een leuke wandeling ondernemen en als je moe bent er weer naartoe terugkeren. Ook voor vakantieverblijven zijn de mogelijkheden in Spanje zeer uitgebreid.

Gerelateerde artikelen

Duurzaam is de toekomst

Ergernissen in het verkeer

Het nieuwe winkelen