Sint Spektakel
Image default
Aanbiedingen

Wie bezit elektrische fietsen met vette wielen?

Vaak rusten fabrikanten van elektrische fietsen hun forensenfietsen uit met dikke banden. De belangrijkste reden hiervoor is het creëren van een comfortabele rijervaring.

De elektrische fiets
De meeste pendelaars fietsen alleen op verharde en gladde oppervlakken, zoals wegen en fietspaden. Daarom zullen hun elektrische forensenfietsen kleinere banden hebben. Maar de banden hebben nog genoeg volume om trillingen te dempen en oneffenheden op de weg te absorberen.

Sommige van deze fietsen hebben verende vorken en schokdempers, maar deze verhogen de prijs van de fiets. Mensen die op deze fietsen rijden, willen het ultieme comfort of hebben tijdens hun woon-werkverkeer te maken met een oneffen ondergrond.

Je kunt elektrische forensenfietsen kopen die meer gericht zijn op off-road rijden. Deze zijn perfect voor verkenningen in het weekend of als je pendelt over rivier- of bospaden. Andere elektrische forenzenfietsen zijn gebouwd voor comfort en efficiëntie. 

Makkelijke fietsen
Om het leven van de forens te vergemakkelijken, zijn sommige van deze elektrische fietsen opvouwbaar. De ADO A20F is een goed voorbeeld, want hij heeft stevige banden en kan worden ingeklapt tot een compact formaat. Een persoon met zo’n fiets kan hem thuis onder zijn bureau of onder het bed bewaren. Dit type fiets is erg populair bij mensen die in stedelijke gebieden wonen waar de ruimte beperkt is.

Maar deze fietsen zijn ook perfect voor wie graag fietst in het weekend. Ze passen gemakkelijk in auto’s, caravans en boten, zodat u een handige en gemakkelijke manier hebt om u te verplaatsen. Hierdoor bent u in staat uw fiets overal mee naartoe te nemen! Bent u benieuwd waar u zich toe moet richten voor een goed advies over een dergelijke fiets? Kijk dan eens op de site van Piest. Zij bieden een ruim aanbod aan verschillende fietsen. Woont u in Enschede? Kom dan vooral langs in de showroom. Fietsenwinkel Enschede is fietsenwinkel Piest!

 

https://www.piest.nl/