Sint Spektakel
Image default
Telefonie

Dankzij de 3CX telefoon software, kunnen we alles

Als we nooit de 3CX telefoon software hadden gehad in ons bedrijf, dan wist ik het ook niet meer. Al voor een langere tijd hadden we problemen met onze telefoonlijnen en andere communicatiemiddelen. Elke keer als we iemand wilde verbinden met iemand anders uit het kantoor ging die in de wachtrij en kwam de klant er nooit meer uit. En er was vaak storing door onze telefooncentrale. Nu waren we er helemaal klaar mee en we wilden nu een nieuw software uitproberen.

3CX telefoon software is nu de trend

De software dat voor ons het beste geschikt leek was de 3CX telefoon software. Het had alles wat we zochten in een nieuwe telefooncentrale en zelfs extra handige functies die voor het bedrijf handig kunnen zijn. Maar we merkte al snel dat niet alleen wij deze software erg interessant vonden. Andere bedrijven waren ons voor en sommige telecombedrijven hebben daarom de prijs omhoog gegooid van de software waardoor hij niet meer te betalen is. Dat was flink balen voor ons, maar gelukkig konden we nog bij een andere aanbieder terecht hiervoor. We hadden al goed contact met het bedrijf NuCall die ons had geholpen met een storing die het andere bedrijf maar niet voor ons wilde oplossen.

Via NuCall eindelijk geregeld

Sinds we al eerder contact hadden gehad met NuCall, klonken we ook niet als vreemde voor hen toen we bij hen langskomen voor een gesprek. Daar vertelde we onze interesse in het nieuwe telefoonsoftware en zij waren het mee eens dat het ook geschikt was voor ons bedrijf. Na een goed overleg met de details, gingen ze alles voor ons klaar zetten zodat de overdracht makkelijk en soepel zou verlopen. Dat ging ook erg goed en nu bellen we er op los met onze nieuwe software. Het was precies was ons bedrijf nodig had.

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd naar de nieuwe software en wilt u daar meer informatie over weten of over het bedrijf zelf? Bekijk dan eens de website van NuCall via www.nucall.nl voor meer informatie over het assortiment en de diensten die zij aanbieden.