Sint Spektakel
Image default
Mode en Kleding

Details om op te letten bij Kinderoorbellen

Mooie Kinderoorbellen zijn over het algemeen kleiner en lichter dan normale oorbellen. Dit is dan ook van belang om op te letten bij het kopen van Kinderoorbellen als cadeau bijvoorbeeld. Denk aan wat kinderen allemaal doen met de oorbellen in: spelen, sporten, dansen en zo voorts. Bij al deze activiteiten moeten zij geen last ondervinden van hun Kinderoorbellen. Daarnaast wilt u natuurlijk niet dat zij last krijgen van hun oren omdat de Kinderoorbellen te zwaar zijn. Ze moeten dus niet ergens aan blijven haken en ze moeten niet de oorlellen van een kind uitrekken.

Materiaal

Er zijn Kinderoorbellen in allerlei soorten en kleuren. Daarbij zijn er ook vele verschillende materialen. Het is van belang om te weten of het kind allergisch is voor bepaalde materialen, sommige kinderen hebben dit. Denk dan vooral aan tin. De meeste gouden en zilveren oorbellen zijn universeel goed, hier bestaan heel weinig allergieën bij. Dit is dus een veilige keuze.

Soorten

Er zijn vele soorten Kinderoorbellen, denk aan knopjes, hangers en nog veel meer. Meer dan bij volwassenen worden er bij kinderen vaak vormpjes gemaakt. Deze worden dan voorzien van kleur. Denk aan een roze of paarse bloem. Ook is het mogelijk om ringen te geven, maar deze Kinderoorbellen zijn vaak voor iets oudere kinderen.  Wel zijn zij momenteel heel populair en te verkrijgen in veel verschillende groottes. Zo kunt u de juiste grootte vinden bij de goede leeftijd, dat is fijn. Kunt u tegen uw kleine nichtje zeggen “nu je een jaartje ouder bent, mag je ook grotere oorbellen, alsjeblieft!”. Favorieten zijn snel gevonden op iedere leeftijd. Ook is dit originele cadeau altijd goed, het blijft namelijk lang mooi. Als het kind er nu nog niet zo veel mee doet, dan komt dat later wel, dat is fijn.