Sint Spektakel
Image default
Woning en Tuin

Houten kozijnen Enschede voor particulieren en bedrijven

Met houten kozijnen Enschede krijgt u de mooiste kozijnen van de buurt. Houten kozijnen zijn door de uitstraling en velen voordelen al eeuwenlang populair. Zo zorgen kozijnen ervoor dat het binnen warmer is en heeft een geluidsisolatie. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste kozijnen en met de juiste afwerking. Sinds 1978 staan wij al bekend om onze hoogwaardige kwaliteit volgens de PKVW-keurmerken. Neem contact met kozijnen Enschede op en wij staan u graag ter woord over onze mogelijkheden!

Goede service en uitgebreid assortiment kozijnen Enschede

Uiteraard moeten uw kozijnen goed bij uw huis of bedrijfspand passen. Voor elk soort huis of pand kan kozijnen Enschede de juiste kozijnen op maat aanleveren. Dit geldt ook voor een aparte maatvoering. Doordat onze kozijnen met een pen- en gat verbinding of slis-houtverbinding vervaardigd wordt, is het voor ons mogelijk om diverse soorten te maken. Hierdoor zijn wij ook in staat om ronde kozijnen of met een toog te leveren. Wij luisteren graag naar uw wensen en verlenen daarbij de service dat de kozijnen voorzien kunnen worden van DPC-folie, lood en spouwlatten.

Al onze kozijnen worden geschilderd met water gedragen verf waardoor u verzekerd bent van een duurzaam bestaan van uw kozijnen. Hierdoor is het namelijk tegen alle weesinvloeden beschermt en kunt u daarna iedere gewenste verfsoort op de kozijnen verven. Doordat wij alleen het beste hout gebruiken en goed zorgen voor de afwerking, hebben al onze kozijnen 10 jaar garantie. Dit is mits het vereiste onderhoud is gepleegd bij de kozijnen.

Bij kozijnen Enschede zijn wij op de hoogte van de laatste trends en adviseren wij u graag over de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Draai- en kiepraamkozijnen zijn bijvoorbeeld erg populair op het moment vanwege de vrijheid bij het luchten van het huis, en kunnen wij u helpen bij het uitkiezen van het juiste soort kozijn.