Sint Spektakel
Image default
Onderwijs

Technische Workshops op uw basisschool

Technische Workshops op uw basisschool

Technische workshops, werken met je handen. Dingen uit elkaar halen en weer in elkaar zetten puur om er achter te komen hoe het werkt, dat noemen wij maakonderwijs. Werken met je handen wordt simpelweg steeds minder populair, en dat is hartstikke zonde. Werken met je handen is namelijk ontzettend goed voor je ontwikkeling, al helemaal wanneer je nog op de basisschool zit. Even weg van die schermen, die ipad’s en die computers en gewoon is even met techniek bezig gaan. 

Je kan eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen met technisch onderwijs, hoe eerder hoe beter. Basisschool leerlingen worden vaak onderschat in wat zij al allemaal kunnen, tenslotte leren de kinderen op een basisschool vaak het snelst van alle leeftijdsgroepen. Geef een kind een ipad en binnen 10 minuten kan hij je iets uitleggen wat je zelf nog niet wist, frustrerend he? De technische workshops van Nieuwe Makers richten zich op dit gedachtegoed, leerlingen weer meer met hun handen bezig laten gaan om een sprong te maken in hun ontwikkeling. 

Technisch aanbod

Wat de school uiteindelijk voor workshop wilt organiseren is aan de school zelf, zij kiezen uit het aanbod van Nieuwe Makers een of meerdere workshops die georganiseerd en gegeven mogen worden. Het aanbod van Nieuwe Makers is een breed en alsmaar groeiend aanbod, inmiddels kan er gegarandeerd worden dat er voor elke basisschool iets leuks tussen zit. Is dat niet zo? Dan kan je met een telefoontje met een van de medewerkers van Nieuwe Makers al heel erg ver komen. 

De workshops van Nieuwe Makers worden uitsluitend gegeven door de beste workshopdocenten die de techniek waarmee zij werken heel goed beheersen, zij kunnen als geen ander uitleggen hoe het werkt en wat je er allemaal mee kan. Klinkt zo’n technische workshop interessant? Neem contact op met een van de medewerkers van Nieuwe Makers! 

https://nieuwemakers.nl