Sint Spektakel
Image default
Banen en opleidingen

Financieel administratief medewerker

JOBOMSCHRIJVING

Bent u financieel gezond? Gebruik je graag de hele dag cijfers? Beschikt u over uitstekende analytische vaardigheden en bent u een echt initiatief? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als financieel administratief medewerker houd je je bezig met de volgende werkzaamheden: Je legt je toe op de dagelijkse verwerking van facturen en financiële transacties. U bent klaar om te betalen en het crediteurenbeheer te bewaken. Daarnaast ben je bij de periodeafsluiting de rechterhand van Manager Finance, IT&HR, wat een behoorlijke verantwoordelijkheid is. Het opstellen van diverse rapporten en analyses behoort ook tot uw taken. Met een positieve instelling bepaal en voer je zelfstandig verbetermaatregelen uit om de voortgang van het proces effectiever te maken.

Je bent onder meer verantwoordelijk voor: -opsporing / beheer van uitstaande projecten crediteuren; -voorbereiding betalingsbewijzen en betalingsbewijzen; -verwerking financiële gegevens (banken, douaneaangiften); – facturen verkoopproject; -aangifte belasting toegevoegde waarde, gemeenschap Interne leveringen, CBS, buitenlandse btw-teruggave; -Debiteurbeheer (telefonisch) voor het verzamelen, versturen van aanmaningen en het controleren van betalingstermijnen; -Opstellen van diverse rapporten en analyses; -Einde-periodeafrekeningsdiensten.

Wat vragen we voor de functie van financieel administratief medewerker?

-Je hebt 36-40 uur werk per week; -Je hebt een vervolgopleiding op het gebied van financiën afgerond; -Naast uitstekend Nederlands beheerst je ook Engels schrijven en schrijven; -Je bent accuraat, zelfstandig en bekwaam Het initiatief nemen; -Je hebt kennis van Excel- en ERP-systemen. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Lees verder om meer te weten te komen over de vacatures voor assistent financieel management!

OVERIGE

Naast het afronden van een werkpakket mag je van de werkgever ook een pakket aan goede arbeidsvoorwaarden verwachten. Hieronder laten we je uitgebreid de voorwaarden van de functie financieel administratief medewerker zien: – Je werkt in een prettig team

https://www.vindazo.nl/keywords/financieel-administratief-medewerker.html