Sint Spektakel
Image default
Banen en opleidingen

HELPDESKMEDEWERKER

Voor bedrijven in de omgeving van Turnhout zijn wij op zoek naar energieke helpdeskmedewerkers! Deze activiteiten omvatten het ontvangen, registreren en verwerken van foutmeldingen van klanten aan benzinepompen, controle- en betalingssystemen. Mocht er iets misgaan, dan kunt u ook telefonisch ondersteuning bieden.

Je werkt in teamverband en gaat aan de slag met het dagelijkse werk. Op deze manier kunt u op afstand het betalingssysteem overnemen en problemen oplossen. Als dit niet werkt, bel dan de ondersteuningshotline, als ze de klant niet kunnen helpen, zullen ze een technicus sturen.

Je hebt analytisch vermogen en bent stressbestendig. Je kunt in teamverband werken, vriendelijk en flexibel zijn. Kennis van het Frans is erg belangrijk.

Waar dien je in uit te blinken?

  • Sterke communicatieve vaardigheden, maar begrijp ook Frans …
  • Technische kennis is als achtergrondkennis opgenomen, maar is uiteraard niet vereist.
  • De focus ligt op vloeiendheid en een goede kennis van het Frans.

Als u voldoende overtuigend bent, kunt u technici nog steeds motiveren om details aan hun planning toe te voegen. Of persoonlijke informatie.

Onze klanten zijn een van ’s werelds grootste technologiefabrikanten en serviceorganisaties. Wij bieden jou multifunctionele functies in interessante branches in een gezond internationaal bedrijf. Competitief salarispakket met extralegale voordelen. Onze klanten verzorgen ook interne opleidingen, dus voorkennis is niet vereist.

De originele vacatures zijn te vinden op de volgende locaties – creëer nu een jobagent en vind de ideale baan! Zoek vergelijkbare vacatures, informatie over werkgevers en carrièretips!

https://www.vindazo.be/vacatures/helpdeskmedewerker.html