Sint Spektakel
Image default
Bedrijven

Is het mogelijk mijn droomhuis te kopen?

De meeste mensen hebben een droom huis. Maar de vraag die vaak gesteld wordt. Kan ik dit mooie huis betalen? Waar zou ik voor advies kunnen? Wie kan me de juiste duw in de goede richting geven? Dan kunnen we met trots zeggen dat u bij ons terecht bent voor elk vorm van advies. We gaan samen met u na hoe u het best zou kunnen betalen voor uw droomwoning. We nemen alle aandachtspunten mee zodat voor jou duidelijk welke kosten een hypotheek met zich meebrengt.Voor een duidelijk antwoord op de vraag ‘Kan ik dit huis betalen?’ is het maken van een berekening te allen tijde essentieel. Je wilt tenslotte zekerheid of je de maandlasten kunt betalen – niet alleen nu, maar ook met het oog op de toekomst.Voor een goed overzicht vul je de gevraagde gegevens in waarna de resultaten binnen een kort tijdsbestek duidelijk worden.

Kan ik dit huis betalen: welke factoren spelen een rol?

We beginnen met de koopprijs van die woning. Wat is uw eigen vermogen of inbreng. Dan gaat u naar uw spaargelden kijken. De hoogte van je inkomsten speelt een van de belangrijkste rol in deze. Want je aflossing moet geen problemen met zich mee brengen. Anders ben je zo je droomhuis kwijt. Heb je ook andere aflossingen.In een aantal stappen wordt voor jou duidelijk of je een woning probleemloos kunt financieren. Je vult onder andere de verkoopprijs van de woning in, of je spaargeld inlegt, eventuele winst die voortvloeit uit een recente verkoop, je inkomen uit loondienst of ondernemerschap, of je de woning alleen of met je partner financiert, maar ook eventuele schulden die op je naam staan. Dit alles bij elkaar opgeteld maakt inzichtelijk of je je droomwoning kunt kopen.

Wil je antwoord op de vraag: kan ik dit huis betalen?

 Maak het jezelf gemakkelijk en vul het rapport in om een berekening te maken. Uiteraard is niet alles in een rapport weer te geven, maar voor advies is het altijd mogelijk om een afspraak in te plannen met ons.