Sint Spektakel
Image default
Dienstverlening

Schoonmaakbedrijf Ede: een begrip in de regio

Schoonmaakbedrijf Ede is al jaren een betrouwbare en professionele partner voor kleine en grote bedrijven in de regio. Kantoren, instellingen, appartementen, openbare gebouwen en ruimten blijven blinkend schoon door deze specialist in schoonmaak. Over welke diensten beschikt dit schoonmaakbedrijf allemaal?

 

Structureel, periodiek of eenmalig

Een team van enthousiaste en deskundige mensen staat paraat. Zij steken graag de handen uit de mouwen. Of dit nu voor structureel dagelijks schoonmaakonderhoud van uw werkplek is of voor klussen die eens per kwartaal of eens per jaar aandacht nodig hebben, zoals het aanvegen van de parkeerkelder of het reinigen van ventilatieroosters. Zelfs voor eenmalige reinigingswerkzaamheden, zoals het schoon opleveren van nieuwbouw, kunt u terecht bij Schoonmaakbedrijf Ede.

 

Ramen en vloeren

Ook in het vakkundig wassen van de ramen is er ruime ervaring. Zo zijn er professionele glazenwassers in dienst die zowel bij bedrijven als bij particulieren de ramen van binnen en buiten lappen.
Verschillende soorten vloeren vragen om verschillende manieren van schoonmaak en onderhoud. Door de vakkennis van onze mensen wordt de levensduur van deze vloeren aanzienlijk verlengd. En er wordt altijd gewerkt met speciale reinigingsmiddelen met oog voor het milieu. Lekker duurzaam dus!

Snelle service

In een persoonlijk gesprek stellen we samen met onze cliënten een plan op. Zodat u kunt aangeven wat uw wensen zijn en zodat wij kunnnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Door de korte communicatielijnen is Schoonmaakbedrijf Ede erg flexibel en kan er snel en adequaat worden geschakeld. De schoonmaakspecialisten komen uw werkplek efficiënt reinigen, wanneer het u uitkomt: of dit nu voor, na of tijdens uw openingstijden is. En dit alles natuurlijk tegen een scherpe prijs!

Meer weten over Schoonmaakbedrijf Ede?

Wilt u meer weten over wat Schoonmaakbedrijf Ede voor uw organisatie kan betekenen? Bekijk dan op uw gemak onze website eens. Of neem direct contact met ons op en vraag om een geheel vrijblijvende afspraak.