Sint Spektakel
Image default
Sport

Wat zijn de sportvloer prijzen?

Wanneer je denkt aan sportvloeren denk je misschien ook wel aan heel hoge prijzen, maar de sportvloer prijzen zijn helemaal niet zo hoog als dat je denkt. Naast dat je kijkt naar de prijs van een sportvloer is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken naar de functie en de kwaliteit van de vloer, maar wij begrijpen ook maar al te goed dat een prijs ook erg belangrijk is bij het maken van een keuze voor een aankoop. Je hebt natuurlijk te maken met een bepaald budget en je wil niet alleen maar een sportvloer hebben, maar daarnaast heb je ook nog andere dingen nodig om de sportkamer, sportschool of andere sport ruimte in te richten. Denk hierbij aan materialen en toestellen en bijvoorbeeld gewichten. Dit zijn ook allemaal behoorlijke investeringen. 

Reële prijzen

Om de sportvloer prijzen nog een beetje reëel te houden, worden er geen heel hoge prijzen gehanteerd en zal de prijs relatief steeds lager worden wanneer je kiest voor een groter aantal aan vierkante meter of een aantal tegels. Als je kiest voor een sportvloer kan je namelijk kiezen of je dit op een ril wil bestellen of juist in een vorm van een tegel zodat je zelf de ruimte makkelijk kan indelen. Door te kiezen voor een sportvloer dat geleverd wordt op een rol, maak je het voor jezelf goedkoper dan wanneer je losse tegels gaat aanschaffen, maar de sportvloer prijzen blijven allemaal zeer realistisch en aantrekkelijk. 

Overzicht van de prijzen

De sportvloer rijzen zijn allemaal goed terug te vinden op de website en je zal nooit voor verrassingen komen te staan, want alles wordt transparant op de site aangekaart. Je kan daar ook de prijzen inclusief en exclusief btw vinden, zodat je hier ook een goed overzocht van hebt voordat je een vloer gaat aanschaffen.