Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Recepten voor ieder dieet

Heb jij moeite met het bedenken van lekkere recepten? Wonen er moeilijke eters bij jou in huis of mag je absoluut niet met een bepaald ingrediënt koken? Moet jij je aan een strikt dieet houden of heb je een lastige allergie? Dan ben je bij Verdify helemaal aan het juiste adres! Wij hebben een enorme database aan mediterrane dieet recepten, waardoor jij alleen maar recepten te zien zal krijgen, die één op één passen bij jouw voorkeuren. Lees dus snel verder hoe je een profiel aanmaakt.

De eerste stap naar een volledig profiel is het aangeven van bepaalde allergieën en diëten door ingrediënten te selecteren, die je wil vermijden bij het koken. Ook kun je jouw allergie aanvinken in een keuzemenu of aankaarten dat je zwanger bent. Maak voor alle handigheid ook gelijk een profiel aan voor andere familieleden, zodat wij nog specifieke recepten kunnen zoeken voor jouw gezin.

Heb je alle specifieke wensen ingevuld? Dan is het tijd voor de volgende stap: je laten verrassen door recepten! Op basis van jouw voorkeuren zullen wij een ruim of juist beperkt scala aan recepten laten zien, die bij jouw koolhydraatarm dieet, zwangerschapsdieet of hoge bloeddruk dieet passen. Op die manier kun jij te allen tijde lekker én gezond koken voor het hele gezin zonder uren te zoeken naar een goed recept.

Ook handig om te weten is dat je alle ingrediënten van een recept kan toevoegen aan je boodschappenlijstje. Heb je dus een lekker recept gevonden voor vanavond of later in de week? Selecteer dan de ingrediënten die je moet halen in de supermarkt en voeg ze toe aan het lijstje. Op die manier kun je geheel volgens recept of met een kleine aanpassing een lekker gerecht op tafel zetten. Ga dus snel naar Verdify.nl voor alle informatie!

https://verdify.nl/