Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Voordelen van een dj op een feest

Heb jij een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of babyshower op de planning staan? Hoogstwaarschijnlijk ben je nog erg druk met de voorbereidingen van het feest. Dat valt helaas niet mee. Het versturen van de uitnodigen, het versieren van de locatie en vooral… het uitzoeken van de muziek. Muziek is een grote sfeermaker. Het brengt de gasten in een feestelijke stemming; precies wat je wilt bereiken als organisator.

Echter kan het nog vrij lastig zijn om de beste sfeermakers te selecteren, de muziekwereld wordt immers dagelijks uitgebreid door nieuwe muziek. Er wordt dan ook, bij het organiseren van grote feesten, vaak een dj ingehuurd. Welke voordelen dit met zich meebrengt, wordt duidelijk in dit artikel.

Goede overgang

Een goed nummer de sfeer maken. Echter zal de sfeer direct ten einde komen, als tussen het huidige en het volgende nummer een kleine pauze zit. Een dj voorkomt de stilte en behoudt de sfeer door de nummers goed in elkaar over te laten lopen. Hierdoor zal de gezelligheid oneindig zijn.

Vergeten, maar niet vergeten

Sommige nummers waren jaren geleden een grote hit. Je kent ze wel: Sterrenstof, Energie en Het is een Nacht. Jij zult ze waarschijnlijk allang uit de playlist verwijderd hebben, maar een goede dj zal deze nummers nooit vergeten. Iedereen kent de nummers en ze zijn erg sfeervol: perfect voor een feest.

Verzoeknummers

Gedurende een feest komt het vaak voor dat er verschillende muziekgenres door elkaar worden gedraaid en sommige nummers worden onderbroken door een nieuw nummer. Het kan de sfeer behoorlijk verpesten. Een dj huren kan deze situatie voorkomen. Een dj houdt immers de controle over de muziek, waardoor ieder nummer zijn kans krijgt. Als gast kun je altijd een verzoeknummer aanvragen, die op een goed moment gedraaid zal worden.   

http://artisticproductions.nl