Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Accommodaties in Portugal

Als u een last minute in Portugal heeft geboekt, dan is er een grote kans dat u ook al gelijk een hotel of appartement erbij heeft geboekt. Toch boeken veel mensen hun vlucht vaak apart van hun accommodatie, zodat zij dit zelf volledig in de hand hebben. Wanneer dit laatste het geval is, is het zeer belangrijk om te weten wat leuke en betaalbare accommodaties zijn in Portugal. Hier een aantal tips.

Bent u op zoek naar een rustige en schaduwrijke camping, met een zeer nette accommodatie? Dan bent u op het goede adres bij Avô, ten zuidwesten van Serra da Estrela. De camping bevindt zich aan een prachtige rivier met een goede zwemgelegenheid. Een andere camping is de Camping O Tamanco in het midden van Portugal. De plaatsen op deze camping zijn schaduwrijk of zonnig, dit ligt aan uw wens. Ook lopen er hier diverse dieren rond, denk daarbij aan kippen. Deze camping ligt dicht bij Louriçal, wat ongeveer 50 kilometer ten zuidwesten van Coimbra ligt. Ten slotte nog één camping die zich vlakbij het natuurgebied Montesinho bevindt. Camping Rio Sabar verkoopt elke ochtend weer broodjes en de bar voorziet in simpele maaltijden. Er bevindt zich hier geen campingwinkel, maar de sanitaire voorzieningen zijn hier wel goed. Als u van plan bent om het natuurpakr Montesinho te bezoeken dan is deze camping zeker een aanrader. Bent u op zoek naar een appartement in een rustige omgeving? Dan is Quinta Flores zeker een aanrader, dit bevindt zich vlakbij Tomar. Je kijkt hier uit over een groen dal en in de buurt vindt je authentieke Portugese dorpjes. In serra da Estrela in het midden van Portugal vind je een prachtige Pousada in de bergen. Hier kan je genieten van het uitzicht, de prachtige natuur en natuurlijk van de luxe faciliteiten van het hotel.

Nog geen vakantie geboekt? Boek dan snel een last minute naar Portugal. Verblijf op één van deze prachtige accommodaties of kies er voor om een vlucht en accommodatie samen te boeken.

http://lastminuteportugal.nl/