Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Bijles voor havoleerlingen van Scriptium

Bijles als ondersteuning

Elke havoleerling heeft wel eens bijles nodig. Het aantal verschillende vakken dat op de havo wordt aangeboden is zo groot dat elke leerling één of meerdere vakken heeft waar hij/zij net even iets meer moeite mee heeft. Het nemen van bijles van een professionele bijlesdocent van Scriptium is dan een goede optie. Het is namelijk zo dat een havoleerling voor elk vak een voldoende moet halen en natuurlijk voor het eindexamen in jaar 5 moet slagen.

 

Tijd is kostbaar

Elk jaar van de havo vraagt van de leerling dat ze vele vakken volgen en met goede cijfers afronden. Tijd is dus kostbaar, want elk uur dat besteed wordt aan de studie moet zo goed mogelijk benut worden. De bijlesdocenten van Scriptium snappen dat en richten hun bijlesuren zo in dat elke havoleerling er het maximale uit kan halen. De leerstof wordt gepresenteerd op een manier die aansluit bij de specifieke leerstrategieën van de leerling en natuurlijk wordt de tijd efficiënt en effectief benut. Een uur bijles van, bijvoorbeeld, het vak Engels van een ervaren bijlesdocent van Scriptium staat gelijk aan 5 uren zelfstudie.

 

Waarom bijles van Scriptium?

Scriptium doet er alles aan om te zorgen dat havoleerlingen zo zelfverzekerd en voorbereid mogelijk toetsen kunnen maken. Daarnaast bieden we meer voordelen, zoals:

  • Ervaren bijlesdocenten met didactische achtergrond;
  • Online of op locatie bijles;
  • Lessen op maat en persoonlijk gemaakt;
  • Vooraf een offerte en achteraf betalen;
  • Scherp geprijsd;
  • Snel & persoonlijk contact en intakegesprek.

 

Intakegesprek

Bij Scriptium beginnen we de bijlestrajecten graag met een uitvoerig en persoonlijk intakegesprek. Voor bijles op havoniveau kun je een mail sturen naar info@scriptium.nl. Vervolgens zoeken we een geschikte bijlesdocent voor het aangevraagde vak en de specifieke hulpvraag. Als deze docent gevonden is, volgt er een telefonisch intakegesprek waarbij in kaart wordt gebracht waarvoor de bijles precies bedoeld is, wanneer en hoe die zal plaatsvinden en hoeveel bijles de havoleerlingen ongeveer nodig heeft. Op basis van het intakegesprek zal Scriptium vervolgens een offerte uitbrengen met een totaalprijs. Natuurlijk is het intakegesprek vrijblijvend en hoeven facturen pas achteraf (dus na de genoten bijles) betaald te worden. Alleen bij een spellingscheck Nederlands dient vooraf betaald te worden.

 

Online bijles

In deze moderne tijd is het mogelijk om via digitale middelen bijles te geven. Het is net alsof je bij elkaar in de kamer zit, alleen is het niet nodig om te reizen of om ergens af te spreken. Tijd is kostbaar voor havoleerlingen, en reizen met het openbaar vervoer of op de fiets is in drukke toetsperiodes zeker niet wenselijk. Daarom biedt Scriptium de bijles ook online aan. Het is dan mogelijk om met een bijlesdocent op een afgesproken tijdstip via Skype bijles te volgen. Een ander voordeel van online bijles is het gemak waarmee ondersteunend bronmateriaal via internet gevonden en gebruikt kan worden. Bovendien is de bijlesdocent tussen de bijlessen door altijd beschikbaar voor aanvullende vragen en hulp. Voor studiebegeleiding na de havo is Scriptium ook zeer geschikt.

 

 

 

https://www.scriptium.nl/