Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

De vetste schoenen bestellen doe je bij Shoelia.nl

Hou je ook van wat excentrieke kleding en schoenen? Dan ben je bij Shoelia aan het juiste adres. Hier kan je namelijk helemaal zelf je schoenen samenstellen en heb je de keuze uit veel verschillende patronen en kleuren. De stoffen kan je in de winkel van Shoelia bekijken, maar ook is hier een online mogelijkheid voor. Het aanleveren van eigen stoffen is ook mogelijk, maar hiervoor moet je de stof eerst door de ontwerpers laten keuren en bekijken. Het kan namelijk zijn dat jouw stof niet sterk genoeg is voor het maken van de schoenen. In dat geval zal er een alternatief worden gezocht dat het dichtste in de buurt komt van de stof die jij graag zou willen laten gebruiken voor het ontwerp van de schoenen. De stoffen die bij Shoelia zelf worden gebruikt zijn van een hoge kwaliteit en zijn dan ook uitermate geschikt voor het ontwerpen en maken van de schoenen. Bekijk trouwschoenen van Shoelia.

Ontwerpen bij Shoelia

Omdat het ontwerpen van de schoenen bij Shoelia al heel leuk op zich is, kun je er ook voor kiezen om samen met je partner of een vriendin naar de winkel te komen. Je kunt dan precies dezelfde schoenen bestellen, maar dan in een andere maat of een ander pasvorm. Wil jij bijvoorbeeld graag hakken, maar heeft je man of een vriendin liever sneakers dan is dit zeker mogelijk bij Shoelia. Ook kan je van hetzelfde patroon waar je schoenen van worden gemaakt een kledingstuk laten ontwerpen. Wil je bijvoorbeeld mooie nette schoenen met een bloemen print, dan kan je van dezelfde stof een overhemd of een riem laten aken. Zo weet je zeker dat alles goed bij elkaar past en val je zeker op.

Excentrieke kleding en schoenen bij Shoelia

Shoelia wordt vaak gebruikt voor het ontwerpen van kleding en schoenen voor een feest of een bruiloft. Hierbij is het leuk om een beetje extra op te vallen. De vetste schoenen maak je namelijk echt bij deze winkel. Het is een manier om ergens uit te kunnen springen en je eigen creativiteit of de creativiteit van de ontwerper te laten spreken in hetgeen dat je draagt. Je mag altijd zelf met ideeën komen en dat zal de ontwerper dan voor je uitwerken. Je kunt hierbij zelf nog aanpassingen doorgeven.