Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Een bijzonder huwelijkscadeau voor die grote dag

Een bijzonder en persoonlijk huwelijkscadeau voor mijn zoon die met zijn lieve vriendin in het huwelijksbootje stapt, was wat ik zocht. De moeder van de bruid heeft natuurlijk veel te regelen. Ik, moeder van de bruidegom, heb niet zo heel veel te regelen voor de grote dag van mijn kind. Gelukkig word ik wel bij heel veel dingen betrokken. Zo weet ik al hoe mijn a.s. schoondochter op haar grote dag uit zal zien. Ik weet welke tafelschikking er is. En meer. Gelukkig maar. Omdat ik alleen mijn zoon heb, zou ik het heel verdrietig vinden wanneer ik bij zijn grote dag niet betrokken zou zijn. Omdat mijn zoon en mijn a.s. schoondochter ook mij zoveel mogelijk bij hun dag betrokken hebben, wil ik hen bedanken met een uniek huwelijkscadeau. Ook een huwelijkscadeau voor hen om onze speciale band die we nog voor hun huwelijk hebben opgebouwd, te herinneren. Een huwelijkscadeau dat ook een nieuw avontuur inluidt. Een huwelijkscadeau dat voor het bruidspaar heel bijzonder zal zijn.

Een huwelijkscadeau met een grote waarde

Een uniek huwelijkscadeau hoeft echt geen honderden euro’s te kosten. Wat mij betreft maakt de symbolische waarde die je aan een huwelijkscadeau kunt koppelen juist extra uniek. Een huwelijkscadeau dat door mijzelf gemaakt is, laat in mijn ogen zien hoeveel het bruidspaar voor mij betekent.

De emotionele waarde van dit huwelijkscadeau overtreft alles

Tijdens mijn zoektocht naar dat ene, speciale, unieke en waardevolle huwelijkscadeau kwam ik per toeval terecht op de site van Jilster. Wat ik daar zag, overtrof mijn stoutste dromen. Precies wat ik zocht! Persoonlijk, uniek en heel bijzonder, warm, vertederend en grappig. Alle emoties kan ik kwijt in het samenstellen van dit unieke huwelijkscadeau. Een prachtige Glossy voor mijn enige en allerliefste zoon en zijn aanstaande vrouw. Een uniek stel, verdient een uniek huwelijkscadeau.

Een huwelijkscadeau om met velen aan te werken

Een prachtig huwelijkscadeau is er ontstaan doordat ik enkele dierbare vrienden en familieleden gevraagd heb mee te werken aan een prachtige Glossy. Een glossy die alle dierbare momenten in het leven van het aanstaande bruidspaar, prachtig weergeeft. Lieve, vertederende teksten, zowel grappige als verdrietige gebeurtenissen in het leven van het stel. Zoals bijvoorbeeld het overlijden van mijn echtgenoot twee jaar geleden. Alle aangrijpende gebeurtenissen hebben we weten te verzamelen in een uniek huwelijkscadeau. Al was het soms emotioneel om alle bijdragen zo bij elkaar te zien, het was met de unieke formule van Jilster erg eenvoudig om dit unieke huwelijkscadeau te maken. Precies wat ik zocht. Ik ben uiterst tevreden met het resultaat. Ik weet zeker dat mijn zoon en a.s. schoondochter er net zo over zullen denken.