Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Een facelift zonder te snijden

Bijna iedereen heeft weleens van het fenomeen botox gehoord. Waar botox vroeger vooral iets was voor de elite, is het nu bijna de normaalste zaak van de wereld om een paar lijntjes weg te werken. Niet zo gek, want botox is erg makkelijk, niet duur en er zitten weinig risico’s aan de behandeling. Met een paar botox injecties worden de spieren verlamd en daardoor ziet men er gelijke een paar jaar jonger uit. Het nadeel van botox is wel dat de behandeling eens in de zoveel tijd moet worden herhaald, botox is namelijk geen permanente oplossing.

Een ander soort behandeling, maar met een vergelijkbaar effect is de liquid facelift. Deze liquid facelift zorgt ervoor dat het gezicht er in het geheel jonger uit zal zijn. Het enige grote verschil met de normale facelift is dat je hiervoor niet onder het mes hoeft. Hiermee is voor veel mensen een grens weggenomen, want een operatieve ingreep vinden velen toch wel een beetje eng. Maar bij een liquid facelift is dit dus niet nodig. Veel mensen zijn overwegend positief over deze behandeling. Er wordt bij deze ingreep gewerkt met injectable fillers. Hierdoor van de rimpels minder zichtbaar en krijgt het gezicht meer volume. De jeugd zal weer terugkeren in het gezicht!

Ideaal toch, je rimpels verwijderen zonder operatie. Enige nadeel ten opzichte van de normale facelift is dat de resultaten, net als bij botox en fillers, tijdelijk zijn. Afhankelijk van de kwaliteit van de fillers en de deskundigheid van de behandelend arts zal de behandeling na een aantal maanden weer opnieuw moeten worden gedaan. Het is daarom ook zeker raadzaam om goed de tijd te nemen voor het uitzoeken van een goede arts en kliniek. Je kunt bijvoorbeeld op intake gaan bij verschillende klinieken en kijken welke jou het beste gevoel geeft.

http://faceland.nl