Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Een jongere uitstraling

U heeft het gevoel dat u er vaak moe uitziet en mensen schatten u leeftijd vaak hoger dan u daadwerkelijk bent, kent u dit gevoel en zou u willen dat er iets aan gedaan kan worden? Hier is een oplossing voor, zo zou u een bovenooglid correctie laten kunnen doen. Door de bovenooglid correctie ziet u er weer jonger uit en zullen mensen u weer jonger schatten. Een bovenooglid correctie is een kleine chirurgische ingreep, waarbij er overtollig huid en een teveel aan vet wordt verwijderd boven de ogen. Deze ingreep duurt ongeveer 45 minuten en zorgt ervoor dat u er weer jonger en frisser uitziet. 

Een bovenooglidcorrectie komt vaak voor bij ouderen, maar het kan ook voorkomen bij jongeren. Zo een ingreep dat doet u natuurlijk niet zomaar en hier denkt u eerst goed over na. Een tip is dan ook vaak om bovenooglid correctie ervaringen te vragen aan mensen die uw kent, informatie te lezen op het internet of door foto’s te bekijken van voor en na een bovenooglid correctie. Verder heeft u natuurlijk altijd eerst een afspraak met een plastisch chirurg die u informatie zal geven over de ingreep en de periode daarna, waardoor u geen verkeerde beslissing zal nemen. Na zo een ingreep bent u natuurlijk niet gelijk helemaal fit en zal u nog last hebben van bloeduitstortingen, maar dit verdwijnt vaak na een week.

Een bovenooglid correctie brengt natuurlijk wel kosten met zich mee, de bovenooglid correctie kosten zijn €550, maar dit verschilt ook weer per bedrijf. De €550 is van de goedkoopste aanbieder en is voor beide ogen. U kan natuurlijk bij verschillende bedrijven kijken om prijzen te vergelijken en informatie te vinden over de ingreep. Ook kunt u bij sommige aanbieders ervoor kiezen om nog een kleine ingreep te laten plaatsvinden, dit gebeurt dan in één keer.

http://faceland.nl/