Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Een vakantiehuis in Le Marche voor aankomende zomer!

Het is inmiddels maart en dit betekent dat het de tijd is om een vakantie voor de aankomende zomer te boeken, een vakantiehuis in Le Marche is hetgeen waar wij voor hebben gekozen. In deze blog deel ik graag waarom wij dit hebben gedaan en wat er dus allemaal de voordelen zijn aan de regio, maar ook van de organisatie waar wij mee hebben geboekt. Dit is Casa Vacanza Italia, een bedrijf die veel bezig is met het verhuren van bungalows in Italië en ook bij andere plekken. Een vakantiehuis in Le Marche is toch wel hetgeen waarvoor je naar Casa Vacanza Italia moet gaan om ervoor te zorgen dat jouw zomer 2018 helemaal top wordt en dat je hem nooit meer vergeet!

 

Een vakantiehuis in Le Marche van Casa Vacanza Italia!

Als je in 2018 een onvergetelijke zomer wil hebben moet je een vakantiehuis in Le Marche huren via Casa Vacanza Italia. Dit hebben wij ook gedaan en we kunnen echt niet wachten tot we gaan. Via vrienden hebben we veel ervaringen gehoord en die waren er erg over te spreken, want Casa Vacanza Italia verhuurt woningen waar je heel luxe kunt wonen voor een week of twee tegen prijzen alsof je op een camping zit. Als je een vakantiehuis in Le Marche huurt dan moet je zeker weten dat je hiervoor wil gaan, omdat het een plek is waar je naartoe gaan als je rust wil. Het is niet een regio waarvan het bruist van de toeristen, maar het klassieke Italiaanse landschap kun je hier mooi bewonderen!

 

Interesse?

Mogelijk heb je na het lezen van deze blog interesse gekregen in het huren van een vakantiehuis in Le Marche via Casa Vacanza Italia. In dit geval is mijn advies om zo snel mogelijk contact op te nemen met hen nadat je een kijkje genomen hebt op de website waar je ook de contactgegevens kunt vinden. Ik ben erg blij om te vertellen dat ik aankomende zomer naar Italië ga voor de zomer van mijn leven en hoop jou daar te treffen! toerisme trends website