Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Een webcam cover beschermt uw privacy

Zonder webcam cover kan al een keer per ongeluk fout klikken op een verkeerde link uw pc in handen geven van een hacker. Een hacker die in slechts luttele seconden uw pc overneemt zonder dat u het in de gaten heeft. Heeft deze eenmaal controle over uw pc is bijna alles mogelijk. Met een muisklik kunnen uw webcam en microfoon worden in- en uitgeschakeld. Het lichtje dat aangeeft of de camera opneemt, kan ook met een klik worden gedeactiveerd. Bijna alles is tegenwoordig mogelijk, helaas.

Met een webcam cover is uw privacy gewaarborgd

Dat zal u met een webcam cover in de toekomst zeker nooit meer overkomen. Webcam Covers hebben voor u de oplossing. Met een heel vernuftig klein apparaatje beslist u voortaan zelf wanneer u de camera toegang geeft tot uw leven. U opent of sluit hem helemaal zelf. Door het dunne materiaal waarvan de cover is gemaakt kan deze gebruikt worden voor elke mobiele telefoon of PC – zonder dat u gekke fratsen moet uithalen. U kunt het schuifje heel eenvoudig openen of sluiten, geen last van kleverig spul dat achterblijft telkens wanneer u het papiertje of stickertje dat u over de camera heeft geplakt, verwijdert.

Waarom zou u kiezen voor een bescherming van uw privacy?

Niemand wil zich zorgen maken over zijn of haar privacy. Daarom heb ikzelf de proef op de som genomen en een exemplaar besteld bij Webcam Covers voor onze MacBook. Vanaf het eerste moment zijn we er erg tevreden over en dat zijn we nog steeds. Het is iets wat we niet meer willen missen. Ik vind het vooral leuk dat de bescherming zo dun is. Het sluiten van de laptop is daardoor absoluut geen probleem. Bovendien valt hij niet op omdat het zwart helemaal niet opvalt door de kleur van mijn laptop. Echt heel praktisch.

Voorkomen is beter dan genezen

Tegenwoordig is het beter om juist té voorzichtig te zijn dan lakt en iedereen maar toegang te geven tot je hele leven in je huis en tuin of op je werk. Als je ook het idee hebt om je camera te voorzien van een cover kan ik je WebcamCovers.nl van harte aanbevelen.