Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Een zonvakantie boeken

Voor velen één van de hoogtepunten van het jaar; in de zomer vakantie een paar weken weg naar een warm land. Lekker relaxen en veel zon is voor veel mensen een medicijn om even los te komen van de dagelijkse beslommeringen thuis. Nog lekkerder is zo’n vakantie als je hem tegen goede prijs kan boeken. Tip: gebruik een vakantievergelijker als je een gaat boeken. Door al die keus zie je soms door de bomen het bos niet meer en met zo’n handige tool bespaar je bovendien veel tijd.

Eén van de populairste buitenlandse bestemmingen onder Nederlanders is Frankrijk. Het land heeft een groot aanbod aan faciliteiten voor vakantiegangers. Campings, hotels en resorts zijn er in overvloed. Voor de echte zonaanbidder is de zuidoost kust een ideale bestemming. Met een mediterraan klimaat kun je hier genieten van warme zomers en relatief milde winters.

Spanje doet het ook goed bij de Nederlanders. Het land biedt een grote variëteit aan bestemmingen zoals de Costa Brava, Costa del Sol, Mallorca, Ibiza of één van de Canarische eilanden. Zon, zee en strand zijn er in overvloed en tel daar de sangria en het lekkere eten bij op en je hebt je keus al gemaakt.

Kreta, Rhodos, Kos, Corfu en wat te denken van het prachtige Athene? Griekenland heeft met al zijn eilanden en de prachtige historie een ideale mix van zon en cultuur.

La bella Italia, ook dit land heeft keuze te over op het gebied van vakanties. De eilanden Sicilië en Sardinië moet je zeker eens bezocht hebben, maar het Gardameer, de Adriatische kust en het oude Rome zijn eveneens prachtige bestemmingen. Denk daar de mooie taal en de heerlijke keuken bij en je hebt een vakantie om niet snel te vergeten.

In dit artikel zijn slechts een paar landen benoemd en de keuze aan bestemmingen is al bijna niet te overzien. Vakantie-vergelijker maakt het jou als vakantieganger een stuk makkelijker om een vakantie te boeken!

http://vakantie-vergelijker.nl