Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Eenvoudige bezoekersregistratie met DigiReceptie

Ben jij al bekend met het concept van DigiReceptie? De software van DigiReceptie maakt het mogelijk om een digitale receptie te realiseren, die vele voordelen kent ten opzichte van een papieren bezoekersregistratie. Om te beginnen ontvangt iedere bezoeker een overzichtelijke uitnodiging met alle informatie over de aankomende afspraak, nadat de bezoeker nauwkeurig geregistreerd is in het systeem. Daarnaast krijgt iedere bezoeker de gezondheidscheck met betrekking tot corona getoond voorafgaand aan de afspraak. Bovendien hanteert DigiReceptie scherpe prijzen, zodat er voor een lage prijs genoten kan worden van alle voordelen van de digitale receptie!

Met DigiReceptie was de bezoekersregistratie nog nooit zo eenvoudig geweest. Iedere klant ontvangt na het inplannen van een afspraak namelijk een uniek e-mailbericht in de huisstijl van jouw onderneming. Vervolgens kan de bezoeker zich aan de hand van een QR-code aanmelden voor de Aanwezigheidsregistratie. Dit is noodzakelijk, omdat jouw receptionisten dan weten welke bezoekers zich Aanmelden bezoek en of zij helemaal gezond zijn. Zoals net ook duidelijk werd, kan er met DigiReceptie namelijk een gezondheidscheck uitgevoerd worden, zodat er niemand een risico loopt op besmetting door het coronavirus. Zodra dit voltooid is, zijn alle benodigde gegevens aanwezig in het portaal van DigiReceptie en kan de afspraak starten. De receptionisten ontvangen namelijk een melding dat de bezoeker zich aangemeld heeft.

Een digitale receptie leek altijd iets voor de toekomst, maar nu is het zover: de digitale bezoekersregistratie is eenvoudig dan ooit tevoren. De efficiënte werkwijze voor bezoekers en receptionisten is ideaal en zorgt voor meer inzicht in afspraken. Bovendien zullen receptionisten andere werkzaamheden op kunnen pakken en hoeven bezoekers minder lang te wachten op het plannen van een afspraak. Aarzel dus niet langer, maar kies voor de digitale bezoekersregistratie n begin vandaag nog met het realiseren van jouw digitale receptie met DigiReceptie! Neem voor vragen contact op met de experts van DigiReceptie of kijk op de website voor meer informatie.

https://www.digireceptie.nl/