Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

GEBAKKEN KLINKERS VOOR ELK BUDGET

Bestrating is een belangrijke factor in het creëren van sfeer en het bepalen van het karakter van uw huis en tuin. Daarom levert en legt Bricks and Stones sierbestrating op maat, gebaseerd op uw situatie, ideeën en wensen. Wij denken graag mee. Samen met het leveren van service en kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs zijn dit onze drijfveren om u van dienst te zijn.

 

Formaten

Gebakken klinkers worden ingedeeld naar lengte en breedte van de steen. De meest bekende klinkers zijn Waaltjes. Daarnaast heeft u keuze uit de volgende formaten:

Gebakken dikformaat 

Gebakken keiformaat

Gebakken tegelformaat   

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor meer excentrieke soorten, zoals het IJsselformaat en het Rijnformaat.

Bezande en onbezande en getrommelde klinkers

Gebakken klinkers kunnen bezand of onbezand zijn, al dan niet getrommeld. Bezande klinkers zijn wat ruwer door het laagje zand dat op de klei is aangebracht. Door het laagje zand is het gemakkelijker om de steen uit de mal te krijgen. Bij onbezande klinkers wordt – voordat ze de oven in gaan – het laagje zand met water weggespoeld. Hierdoor krijgt de klinker een glad uiterlijk. Gebakken klinkers komen ongetrommeld uit de oven. Om ze minder strak te laten ogen kunnen ze worden getrommeld. De stenen krijgen hierdoor een meer rustieke uitstraling.

Uitstraling

Of u nu een moderne of een klassieke tuin wilt, bij Bricks and Stones vindt u wat u zoekt. Wij hebben klinkers in waalformaat met een moderne look en stenen met een authentieke uitstraling. Onze klinkers kunnen zowel getrommeld als ongetrommeld geleverd worden. Erg mooi is een combinatie met andere vormen van verharding, zoals siergrind, natuursteen of keramische tegels.

Gebakken klinkers voor elk budget

Wilt u goedkope gebakken klinkers kopen? Bricks and Stones heeft regelmatig speciale aanbiedingen, bovenop de toch al scherpe prijzen. Kom langs voor vakkundig advies en vakwerk op maat. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom in Buinen (Drenthe).

https://www.bricksandstones.nl/