Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Kerst inspiratie

Elk jaar moet je weer leuke cadeautjes zien te verzinnen voor kerst. Dat is niet altijd makkelijk. Iedereen heeft alles al en eigenlijk wil je net dat ene cadeautje vinden waar ze extra blij mee zullen zijn. In dit artikel lees je een aantal tips voor leuke cadeautjes om te geven met de kerst als je zelf echt even geen inspiratie meer hebt.  

Iedereen maakt tegenwoordig veel foto’s. Dat is ook niet gek, aangezien het zo makkelijk is nu iedereen altijd een smartphone in zijn zak heeft. Helaas gebeurt er met het grootste deel van deze foto’s helemaal niks en dat is eigenlijk super zonde. Daarom is het dus een leuk idee om iemand iets te geven waarmee ze iets met hun foto’s kunnen doen. Een geschikt cadeau is bijvoorbeeld een mobiele printer. Deze mini printer verbind je via bluetooth aan je smartphone en zo kan je rechtstreeks foto’s uitprinten. Een ander leuk idee is een gepersonaliseerde agenda. Deze kan je online vullen met allerlei leuke foto’s en vervolgens laten maken. 

Een lekker typisch kerstcadeau kan ook nooit kwaad, toch? Geef bijvoorbeeld lekker warme sloffen of een leuke kersttrui. Iedereen wordt blij van een leuke kersttrui en in de koude wintermaanden ka het ook helemaal geen kwaad om er een te hebben. Je hoeft hem ook niet alleen met kerst te dragen, want thuis maakt het vaak toch niet uit wat je aan hebt.  

Het laatste idee voor een leuk cadeau is dat je iets geeft wat jullie samen kunnen gaan doen. Het is wat lastiger om in te pakken, maar meestal zijn dit wel de meest waardevolle cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan samen uit eten gaan of een dagje weg naar de dierentuin of een pretpark. Het ligt allemaal een beetje aan je budget en hoe ver je er voor wilt gaan.  

http://www.uglyxmas.nl