Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Leukste cadeau tips

Sinterklaas is alweer bijna in het land en dat betekent met de hele familie kadotjes uitpakken op pakjesavond. Weet jij al wat je gaat kopen? Voor ieder wat wils, we geven je een paar goede suggesties voor de komende Siterklaasavond.

1. Virtual Reality bril

Dit is een leuk cadeau voor jongeren, maar ook zeker voor de wat oudere onder ons. Met een vr bril kun je de meest toffe dingen doen en je je kunt er nu ook al mee gamen. Vooral voor de Playstation liefhebber is dit een goede keuze, met hun nieuwe Playstation VR Bril. Een heel leuk geschenk voor jongens.

2. Drones

Op nog even bij jongens te blijven. Ook een super leuk kado om te geven is een drone. Hiermee kun je stoere stunts uitvoeren in de lucht en je kan er ook hele gave opnames mee maken. Er zijn vele soorten drones, kijk op drone123.nl voor het volledige overzicht.

3. Laptop

Wil je een groot cadeau geven dan kun je ook overweg om een mooie laptop te kopen en deze aan je geliefde te schenken. Laptops zijn namelijk vaak in de aanbieding rond de feestdagen dus je kan ze dan voor een klein prijsje op de kop tikken.

Verras ook jouw vrienden en gezin met een prachtig cadeau tijdens Sinterklaas.