Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Liquid facelift

Als u last heeft van natuurlijke huidveroudering, dan kan u dit erg vervelend vinden en hier graag iets aan willen doen. Dan kan je kiezen voor een ingrijpende operatie waarbij de natuurlijke huidveroudering met een scalpel minder zichtbaar wordt gemaakt. Zo een ingrijpende operatie spreekt niet veel mensen aan, waardoor veel mensen er voor zullen kiezen om niets aan de natuurlijke huidveroudering te doen. tegenwoordig kan u ook kiezen voor een liquid facelift, dit is een tijdelijk alternatief voor een ingrijpende operatie.

Bij een liquid facelift worden injectables onder je huid geïnjecteerd om bijvoorbeeld rimpels te verminderen. Voor dat dit plaatsvindt heeft u eerst een gesprek met een arts, hier bespreek je met de arts je verwachtingen en wensen. De arts zal aan de hand van dit gesprek bekijken wat voor jouw gezicht het beste resultaat zal geven. de liquid facelift kan niet bij iedereen plaatsvinden, dit is het geval als de huidveroudering al te ver gevorderd is.

Voordat de behandeling begint zal de arts met een stift een aantal lijnen op je gezicht tekenen, zo wordt er een zo gelijkmatig mogelijk resultaat verkregen. Daarna zal de behandeling kunnen beginnen. Er is een mogelijkheid dat je wordt verdoofd, maar dit ligt aan het te behandelen gebied. Dan kan de filler vaak worden ingespoten, dit gebeurt met een canule met een stompe vorm, omdat deze minder beschadigend is voor het gezicht. De duur van de behandeling verschilt heel erg, omdat het afhangt van de grootte van het te behandelen gebied.

De behandeling is een relatief kleine behandeling, hierdoor is het mogelijk om de volgende dag alweer aan het werk te gaan. Het gezicht kan de eerste dagen na de ingreep nog wel wat gezwollen of pijnlijk aanvoelen, maar dit is meestal na een week al verdwenen. Op www.faceland.nl zal u meer informatie vinden over een liquid facelift.

http://faceland.nl/