Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Masserend bubbelbad met lucht- of waterstralen

In de zomer wil je niets liever dan even afkoelen in een zwembad. Helaas heeft lang niet iedereen een zwembad in de achtertuin waar je lekker in kunt plonzen, al zou je dat maar al te graag ooit willen realiseren, want wat klinkt er nou beter dan een zwembad in de achtertuin? Gelukkig is daar Opblaasbare Bubbelbaden met diverse soorten en maten bubbelbaden, die je slechts hoeft op te blazen en in de achtertuin te installeren. Droom vervolgens lekker weg in het zonnetje en geniet van de bubbels.

Opblaasbare bubbelbaden zijn niet hetzelfde als bubbelbaden van polyester. De jacuzzi opblaasbaar is in de eerste instantie namelijk een stuk goedkoper dan een daadwerkelijk bubbelbad en bovendien kun je de opblaasbare bubbelbaden in de winter eenvoudig opbergen in de schuur of op de zolder. Opblaasbare Bubbelbaden biedt twee verschillende soorten bubbelbaden in diverse maten. Het grote verschil tussen de twee soorten is dat de ene opblaasbaar jacuzzi functioneert op basis van luchtstralen, die de bubbels creëert, terwijl de ander werkt met hydrojets ofwel waterstralen. Niet alleen zal je direct ontspannen van het water in de warme zomermaanden, maar ook bieden deze waterstralen of luchtstralen de ideale massage tegen spanning en stress in de schouders en rug. Verwarm het bad tot 42 graden wanneer het begint af te koelen of zet hem op de laagste stand (20 graden) om heerlijk af te koelen. Liever niet in je eentje afkoelen, maar met het hele gezin of een aantal vrienden? Kies dan voor een grotere maat bubbelbad, zoals voor vier of zes personen!

Had jij afgelopen zomer ook wel een heerlijk bubbelbad in de tuin kunnen gebruiken? Vis dan niet weer naast het net, maar koop vandaag nog jouw gloednieuwe opblaasbare bubbelbad bij Opblaasbare Bubbelbaden en geniet het hele jaar door van een geweldige massage door de lucht- of waterstralen!

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/