Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Tips voor het stijlen van de keuken

Eindelijk is het zover. Je gaat verhuizen naar je nieuwe woning. De emoties gieren door je lichaam en je kan niet wachten tot je de sleutels van je huis krijgt. Bij de indeling van je huis twijfel je heel erg over je inrichting en door de duizenden voorbeeld op Pinterest en is het enorm lastig om een keuze te maken. In deze blog worden de meubels in de keuken besproken. In de volgende blog zijn andere kamers aan de beurt.

Het indelen van een keuken kan een lastige puzzel zijn. Wat voor vorm, stijl, sfeer, materiaal en kleur ga je?  Eettafels komen tegenwoordig in alle vormen en maten. Een trend op dit moment is de ronde eettafel in eikenhout. De tafel is tijdloos en flexibel en past bijna bij elk interieur. Ook neemt de eettafel minder ruimte in beslag als bijvoorbeeld een rechthoekige tafel. Daarnaast heeft de ronde eettafel het voordeel dat er niemand aan het hoofd zit. Dit zorgt voor een veel gezelligere sfeer dan de rechthoekige tafel. De familiediners worden dus nog gezelliger!

Indien je een moderne keuken hebt met een bar kan je er voor kiezen om barkrukken te kopen. De barkruk had misschien een nonchalant imago maar dat is verleden tijd. Een barkruk is een must in elke keuken met een bar. Bij aanschaf van een barkruk is het belangrijk dat je oplet op een paar punten. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat de zithoogte is. Het is niet fijn als je te weinig ruimte hebt bij je benen. Zorg er daarom voor dat je minimaal 30 centimeter afstand heb van de zithoogte tot het tafelblad. Zit je voor lange duur op de barkruk dan is het prettig een barkruk te kopen met een zitkussen voor meer comfort. Als laatst is het belangrijk om te weten of de barkruk verstelbaar is. Zo kunnen er zoveel mogelijk gebruikers zo comfortabel mogelijk zitten.

https://www.nouvez.nl/