Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Toekomstig vastgoedonderhoud in één overzicht

Een Vereniging van Eigenaren houdt zich bezig met allerlei zaken die van belang zijn voor het gehele appartementencomplex, zoals het onderhoud van het vastgoed. Hieronder kan niet alleen het zemen van de ramen één keer in de maand worden verstaan, maar ook het vervangen van het intercomsysteem als deze gebreken vertoont en het verven van de raamkozijnen en deurposten. Zowel het organiseren van kleine als grote onderhoudsklussen zijn voor de rekening van de VvE, wat lang niet altijd eenvoudig is om rond te krijgen. Niet iedere bewoner heeft namelijk verstand van het verven van raamkozijnen of het installeren van een videofoonsysteem, waardoor het opstellen van een meerjarenplan voor het vastgoedbeheer door een externe partij raadzaam is. Laan35 is zo’n externe partij en helpt jouw VvE graag uit de brand.

Een meerjarenplanning van Laan35

Laan35 is specialist op het gebied van meerjarenonderhoudsbegrotingen, waarbij er rekening gehouden wordt met allerlei uiteenlopende dimensies van vastgoedonderhoud. Omdat vastgoedonderhoud een breed begrip is, wordt er eerst een inspectie gedaan van het appartementencomplex. Hieruit blijkt namelijk welke zaken wel en nog niet aan onderhoud toe zijn, wat een indicatie vormt voor de meerjarenbegroting. Vervolgens kan aan de hand van deze bevindingen een meerjarenplan opgesteld worden, waaruit de VvE op kan maken welke kosten in de toekomst gemaakt moeten worden voor het onderhoud en om welke zaken het betreft. Op die manier komen bewoners van appartementencomplexen niet voor verrassingen te staan met betrekking tot onderhoudszaken en de daaraan verbonden kosten.

Meer informatie over de meerjarenbegroting?

Zou jij graag een meerjarenonderhoudsbegroting opgesteld willen hebben door Laan35 of heb jij meer behoefte aan een Voorbeeld MJOP? Aarzel dan niet om Laan35 te contacteren voor antwoorden op al jouw vragen, advies over het onderhoud of meer informatie over de diensten. De experts staan je graag te hulp en denken met je mee.

https://laan35.nl/