Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Uw tweewieler nooit meer gestolen

Tweewielers zijn zeer gevoelig voor diefstal. Vooral scooters, brommers en motoren moeten het relatief vaak ontgelden. Dit komt omdat ze meer waard zijn dan een fiets en vaak evenveel waard zijn als een auto, maar gemakkelijker te stelen zijn omdat men niet eerst er in hoeft te komen, zoals bij een auto of ander gesloten voertuig het geval is. Doordat de waarde relatief hoog is van deze voertuigen en ze in veel gevallen relatief gemakkelijk te stelen en te verkopen zijn, zijn het gewilde objecten voor dieven.

Hoe voorkom je een dergelijke diefstal? Dit blijft een lastige vraag. Uiteraard helpt een goed slot en is het altijd aangeraden om uw tweewieler aan een paal of ander vast object vast te maken. Bovendien zijn de meeste motoren uitgerust met een alarm, wat voor een hels kabaal zorgt en veel dieven zal afschrikken.

Toch blijkt dit vaak niet voldoende. De meeste dieven zijn doorgewinterde professionals en weten precies hoe ze een alarm onklaar moeten maken of een alarm moeten uitschakelen. Toch is er wel een manier om een dief te pakken en uw tweewieler nooit permanent te verliezen. Het extra grote voordeel is dat de dief zelf vaak niet eens door heeft dat je gebruik maakt van deze technologie!

Deze manier, of beter gezegd dit product, is een GPS Tracker. Deze is gemakkelijk op een onzichtbare plek te monteren op of in het voertuig, en geeft vervolgens onwijs nauwkeurig de locatie door. Dus zelfs als uw voertuig gestolen wordt kunt u deze altijd weer terugvinden! Met een beetje geluk is het zelfs mogelijk om samen met de politie het voertuig door middel van het gps volgsysteem te traceren en zo ook de dief te pakken, waardoor de kans alsmaar kleiner wordt dat uw voertuig wordt gestolen, want alle dieven eindigen per slot van rekening achter de tralies.

https://mygpstracker.nl/