Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Vakanties bij Center Parcs

Center Parcs heeft meerdere fantastische vakantieparken die leuk zijn voor jong en oud. Als je goed de Center Parcs aanbiedingen in de gaten houdt hoef je nooit de volle mep te betalen. We zullen hier de meest recente aanbiedingen vermelden zodat je weet wanneer je jouw slag kunt slaan!

Oud & Nieuw in Center Parcs

Wil je nog even er tussenuit en het nieuwe jaar inluiden in Center Parcs? Wacht niet langer want er zijn nu mooie aanbiedingen die gelden tijdens de kerstvakantie en oud en nieuw! Wat dacht je bijvoorbeeld van een 2 dagen ontspannen in een comfortabele cottage in De Kempervennen? Als je nu boekt krijg je een korting van maar liefst €310,-! Of begeef jezelf en nog 4 andere gelukkigen in een premium cottage in De Eemhof Nederland. Voor 2 dagen krijg je nu €400,- korting en kun je dus voor maar €539,- een knallend oud en nieuw vieren.

Wintersport dichtbij huis

Heb je zin om nog even je ski’s aan te trekken voordat dit jaar voorbij is? Boek dan snel je wintersport in Park Hochsauerland, Duitsland. Er is nog 1 aanbieding die loopt. Zorg dat je er snel bij bent want het is ook nog eens de beste aanbieding. Drie dagen lang verblijf je in de luxe vip cottage met 4 personen voor maar €1469,-. Als dat geen fijne afsluiting is van 2017!

Waanzinnige woensdag

Elke woensdag kun je profiteren van de scherpste prijzen voor een weekendje weg, een midweek of je gaat er lekker een weekje ertussenuit. Het maakt niet uit of je in Nederland wilt blijven of richting België of Duitsland wilt, met deze kortingen is niets meer te ver. Als je boek op de waanzinnige woensdag kun je al snel tussen de €100,- en €150,- van de prijs afsnoepen! Wees er snel bij want dan heb je nog de beste keuzes!