Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Wat vind jij van vakantieveilingen.nl?

Ben jij bekend met de site vakantieveilingen.nl? Sinds 2007 is deze site actief en zijn de grootste en bekendste veilingsite voor dagjes uit, vrijetijdsbesteding en zelfs volledige vakanties. Iedere dag bezoeken 200.000 mensen de site om op de voordeligste manier een leuk tripje of spannende activiteit te bemachtigen. Dit leidt tot maar liefst 150.000 veilingen per maand. Er is echter ook al wel wat ophef geweest over de website, zoals te lezen is op de websites van bijvoorbeeld Kassa en Radar. Maar je kunt ook zelf je zegje doen over vakantieveilingen.nl.

Schrijf zelf een review over vakantieveilingen.nl

Het is tegenwoordig vrij normaal dat je consumentenreviews en -beoordelingen kunt lezen over verschillende bedrijven en producten. Zo hoef je je niet alleen te baseren op reclames, of dit soort artikelen. Iedereen kan zijn mening geven over een dienst waarvan ze gebruik hebben gemaakt, of een product dat ze hebben gekocht. Dit zijn mensen die geen baat hebben bij het geven van deze informatie en zullen daarom eerlijk zijn. Soms zijn ze misschien zelfs té eerlijk! Je kunt de reviews over vakantieveilingen.nl op dezesite lezen. Mocht je zelf ook een ervaring hebben met vakantieveilingen.nl kun je die ook toevoegen.

Wat deze reviews ons vertellen

De reviews over vakantieveilingen.nl zijn wisselend. Sommige mensen voelen zich opgelicht, waarbij andere gebruikers te kennen geven dat het lezen van de voorwaarden van de veiling een veel gemaakte fout is. Wat volgens de meeste gebruikers in ieder geval een verbeterpunt is, is de klantenservice. Vooral het lange wachten en de kosten voor het bellen worden als erg vervelend ervaren. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Want als je met de klantenservice moet bellen dan is er waarschijnlijk al iets aan de hand. Dan is het erg vervelend als je lang moet wachten en dit vervolgens terugziet op je telefoonrekening.

 

Trek lering uit deze ervaringen

Dat enkele mensen een negatieve review hebben geschreven wil natuurlijk niet zeggen dat je per definitie deze site moet vermijden. Maar als jij geïnteresseerd bent in één van de veilingen, zorg dan dat je goed de voorwaarden en betreffende informatie leest. En vergeet ook niet dat je zodra je een bod hebt gedaan, verplicht wordt tot betaling als je de veiling wint. En bij iedere veiling worden er administratiekosten gerekend. Dus als jij niet bang bent voor een beetje spanning en goed weet waar je aan begint, zou je best je voordeel kunnen doen met vakantieveilingen.nl.