Sint Spektakel
Image default
Society / Holidays

Weer een Sinterklaas surprise bedenken…

 

Geen nood, want het internet staat tot je beschikking. Daar vind je daadwerkelijk alles om een leuke (snelle) Sinterklaas surprise te maken of zelfs heel gemakkelijk te kopen. Zorg dat je de afmetingen van je cadeau weet, want deze moet uiteraard in je super surprise passen. Wist jeal dat je alle materialen kan gebruiken om een toffe Sinterklaas surprise te maken, er bestaan namelijk geen regels waar een Sinterklaas surprise voor pakjesavond aan moet voldoen. Alles is goed, mooi toch? Beter kan niet.

 

Wat is een Sinterklaas surprise?

Een Sinterklaas surprise is een leuke extra verpakking om een cadeau in te verstoppen. Deze verpakking beeldt in veel gevallen iets uit wat echt van toepassing is op degene die het cadeau ontvangt. Dus bijvoorbeeld iemand die altijd over zijn/haar gewicht heeft, daar zou je een grappige weegschaal voor kunnen maken. Of iemand die graag voetbalt, die geef je een voetbalveld (zo groot of zo klein als jezelf wil) of een voetbal. Een muzikant kan een cadeau in instrument krijgen en ga zo maar door.

 

Alles mag, zolang je cadeau er maar in past. Of als je het nog moeilijker wil maken, dan kan je een aanwijzing in de Sinterklaas surprise verstoppen. Een aanwijzing voor waar ze het cadeau kunnen vinden. En het cadeau heb je dan natuurlijk stiekem ergens verstopt. Eigenlijk is een Sinterklaas surprise een ludieke manier om een cadeau te geven. En heel het internet staat tot je beschikking om er een geslaagde Sinterklaasavond van te maken. Als je bent uitgenodigd voor een Sinterklaasfeest dan kom je er niet onderuit om je creativiteit te voorschijn te halen.

 

 

Zelf maken of zelf kopen.

Er bestaan mensen die het maken van Sinterklaas surprises zo leuk vinden dat ze er hun werk van gemaakt hebben. Als het nog geen 5 december is, dan kan je online shoppen en een surprise kant en klaar kopen. Soms zal je thuis de surprise moeten afwerken. Maar dat is zo gepiept. Of ga je liever zelf aan de slag met een Sinterklaas surprise dan kan je bijvoorbeeld kijken op knutselidee.nl. Maar heel Google, Pinterest en zelfs YouTube staat vol met de leukste surprise ideeën. En heb je tijd over? Dan maak je er een uniek Sinterklaas gedichtje bij. Ook deze kan je volop online vinden. Even overschrijven op een leuk papiertje of printen en klaar ben je. Op naar een geslaagde pakjesavond.